08 November 2009

~SinOpSiS~




Cinta berputik tanpa kita sedar.Cinta sememangnya satu anugerah yang terindah dan termanis dalam hidup. Namun,kita tidak tahu.. pasti ada dugaan dalam menghadapi cinta sebenar.Tapi setiap apa yang berlaku pasti ada hikmah di sebaliknya.


Nur Azrika Iskandar atau Ika,seorang wanita yang mempunyai sifat ceria,periang dan bercita-cita tinggi. Tanpa dia sedar dia telah jatuh cinta dan tanpa disedari dia juga dicintai oleh insan yang bergelar lelaki.



Siapakah lelaki itu??


Berjayakah lelaki itu dalam merebut hati Ika??



Adakah Ika akan menikmati cinta sejatinya??


Dan...




Apakah dugaan yang bakal dihadapi oleh Ika sekiranya dia menerima kehadiran lelaki itu dalam diari hidupnya.

Bacalah dan hayatilah keharuman cinta di dalam novel ini untuk mencari jawapan bagi setiap persoalan tersebut.






          

5 ulasan:

  1. ok! Try my best!! saya BM ke BI sama je tarafnya..

    nanti kalau ada part yang saya tak faham tu, saya tanyala ye..

    BalasPadam
  2. salam...
    x sbr nk bca novel nie....
    cam bes jer...

    BalasPadam
  3. Lyana~ no hal dear... (^^)

    Syuhadah~ wslm..(^^)y

    BalasPadam
  4. erm.. x sabar nak baca novel ni..

    BalasPadam

Hye..ima bina blOg ni juz semata-mata nak pamerkan hasil karya kerja tangan mgg.Harap kOrang dapat suppOrt ima k! and jangan lupa kOmen bab ni kat bawah ni tau!:)

~SmiLe aLway's~

Karya Nukilan ,

Karya Nukilan ,

~Terima Kasih~

Lilypie Angel and Memorial tickers